aA
Lietuvos policijos generalinis komisaras Vytautas Grigaravičius paskelbė karą Kaune veikiančioms nusikalstamoms grupuotėms ir paragino nuo nusikaltėlių nukentėjusius gyventojus pagalbos kreiptis į jį asmeniškai.
V. Grigaravičius
V. Grigaravičius
© ELTA
"Mes ateinam ir kol ne vėlu, siūlau atsiriboti nuo nusikalstamo pasaulio. Aš kartu su savo kolegomis galime sudaryti sąlygas bendradarbiauti su teisėsauga ir taip sumažinti atsakomybę už jau padarytus nusikaltimus", - sakoma asmeniniame V.Grigaravičiaus kreipimesi į Kauno miesto ir jo apylinkių gyventojus.

"Aš kviečiu verslininkus, iš kurių nusikaltėliai atima sunkiai uždirbtus pinigus ar per grasinimus ir prievartą tampa įmonių akcijų valdytojais, kviečiu prievartą patyrusias moteris ir merginas ar kitaip nuo nusikaltėlių nukentėjusius piliečius, pasitikėti mumis, Lietuvos policija, ir bet kada kreiptis į mane asmeniškai, telefonu 8-698 42 482 arba anoniminiu Organizuoto nusikalstamumo tyrimo tarnybos pasitikėjimo telefonu 8-5 271 99 99", - rašoma kreipimesi.

V.Grigaravičiaus teigimu, šalies policijai jau pavyko pažaboti organizuotas nusikalstamas grupuotės Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Telšiuose, Plungėje ir kitose Lietuvos vietovėse. Įvesti tvarką generalinis komisaras teigia sieksiąs ir Kauno mieste bei jo apylinkėse.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.