aA
Pirmieji Dubajaus (JAE) didžiosios 32-jų Rolls-Royce automobilių loterijos laimėtojai negali sau leisti važinėtis 245 000 dolerių vertės automobiliu. Be to, jo beveik neįmanoma parduoti net už pusę šios kainos.
"Šis automobilis tapo riešutu, kurio neįmanoma išgliaudyti," teigė vienas iš Rolls-Royce laimėjusių "laimingųjų". Dubajuje dažnai yra rengiamos prabangių automobilių loterijos ir jeigu laimėtojai nori parduoti savo "laimikį", jie paprastai sumažina mašinos kainą, o to tik ir laukia automobilių dileriai.

JAE esantis "Rolls-Royce" kompanijos atstovas laimėtojams patarė neparduoti naujų automobolių rinkos kainomis, "nes tai pakenktų šio automobilio prestižui".

Vienas naujųjų Rolls-Royce savininkų teigė, kad jis buvo sulaukęs vieno asmens skambučio, kuris pasiūlė pirkti mašiną už 136 000 dolerius, tačiau vėliau jis nebepaskambino.

Paprastai vidutinė kaina, siūloma už šias mašinas, yra 54 500 dolerių, t.y. beveik tokia pati kaip ir kitų prabangesnių automobilių. "Mes negalime ja važinėtis, nes tai labai brangiai kainuotų," teigė Rolls-Royce laimėtojas. "Vien tik už draudimą reikėtų sumokėti 10 900 dolerių, o kur dar 630 dolerių už apžiūrą."

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.