aA
Naftos kompanijos "Jukos" vadovas Michailas Chodorkovskis galiausiai išvyks iš Rusijos, mano žinomas į Kremliaus nemalonę patekęs verslininkas Borisas Berezovskis, dabar gyvenantis tremtyje Londone.
Michailas Chodorkovskis
Michailas Chodorkovskis
© EPA-ELTA
Atsakydamas į klausimą: "Ar manote, kad pono Chodorkovskio laukia jūsų kelias? Lagaminas, stotis... Londonas", į Kremliaus nemalonę patekęs magnatas atsakė: "Be jokių abejonių".

Jo nuomone, dar anksčiau išvažiuos iš Rusijos "Jukos" akcininkas, artimas "Jukos" vadovo bendražygis, Rusijos valstybinio humanitarinių mokslų universiteto rektorius Leonidas Nevzlinas, kuris neseniai buvo apklaustas Generalinėje prokuratūroje.

Interviu išspausdintame trečiadienį laikraštyje Kommersant" B.Berezovskis susiejo pastaruosius įvykius dėl "Jukos" su turto perdalijimu Rusijoje, privatizacijos rezultatų pakeitimu .

"O ORT, o NTV, o teismai dėl degtinės markių, priklausančių Šefleriui (Jurijus Šefleris, kompanijos SPI direktorių tarybos pirmininkas), ar tai ne privatizacijos rezultatų pakeitimas?", - klausė B.Berezovskis.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.