aA
Sadamo Huseino balsas, kurio įrašą praėjusį penktadienį paskelbė Kataro palydovinis televizijos kanalas "Al Jazeera", "labai galimas dalykas", iš tikrųjų gali būti nuverstojo Irako prezidento.
Audio Cassette Tape
Ši nuomonė buvo pareikšta po CŽV ir kitų Amerikos žvalgybos tarnybų specialistų atliktos ekspertizės. Tačiau šių išvadų negalima laikyti galutinėmis dėl prastos įrašo kokybės ir stipraus fono triukšmo.

Garso įraše, kurio ištraukas transliavo "Al Jazeera", S.Huseinas kalbėjo, jog ateinančios dienos "bus sunkios netikėliams grobikams", ir paragino irakiečius neskelbti informacijos apie kovotojus, kurie priešinasi anglų ir amerikiečių koalicijai.

Įrašas buvo padarytas birželio 14 dieną, tai nurodė pats S.Huseinas. Taigi jį galima laikyti pirmu paliudijimu, kad po balandžio 9-osios, kai JAV kariuomenė įžengė į Bagdadą, buvęs Irako prezidentas išliko gyvas.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.