aA
Viename interneto tinklapių teigiama, kad Europoje siaunčiančios snukio ir nagų ligos "aukomis" tapo net ir homoseksualai. Dėl pavojingos ligos laikinai uždarius daugelį kaimo vietovių ir kelių, gėjai negali patekti į populiarias atostogų vietas atokiuose rajonuose.
Gay Couple
Tinklapyje atidaryta speciali skelbimų lenta, kurioje skaitytojai gali pasidalinti informacija apie alternatyvias poilsio vietoves.

Chrisas Wellbelove’as tinklapyje rainbownetwork.com teigė: “Galbūt šalies valdžia turėtų pasitelkti į pagalbą armiją ir įkuri alternatyvias poilsio vietas. Aš įsitikinęs, kad daugelis mūsų skaitytojų tam tikrai pritartų."

Pasak Wellbelove’o, tinklapyje gėjai gali dalintis patarimais, kokių poilsio vietovių reikėtų vengti, dėl jose siaunčiančios snukio ir nagų ligos bei pernelyg "aktyvių" policijos pareigūnų.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.