aA
Kinijoje policijos pareigūnai įspėjo berankį motociklininką dėl vairavimo be rankų, praneša ananova.com. Šandongo provincijoje Jimo miestelio policijos pareigūnai sustabdė perkrautą motociklą ir buvo šokiruoti, kai išvydo jo vairuotoją, praneša „Qilu Evening Post”.
Berankis motociklininkas gavo įspėjimą dėl vairavimo be rankų
© ananova.com nuotr.

27 metų Liu, būdamas septynerių metų, patyrė elektros šoką ir neteko abiejų savo rankų. Kai jam buvo 10 m., jo tėvai išsiuntė jį į vietinį cirką, kad jis ten įgautų įgūdžių. Jis išmoko vairuoti motociklą be rankų.

Policijos pareigūnas Xhangas Jie teigė: „Aš iš toli pamačiau, kad ant motociklo sėdi trys suaugę žmonės, bet, kai priėjome arčiau, mes visi buvome priblokšti to, ką pamatėme”.

Liu prisipažino, kad jis be rankų vairuoja savo specialiai jam pritaikytą motociklą jau 10 metų ir neturi vairuotojo pažymėjimo.

Berankis vairuotojas teigia, kad cirkas, kur jis dirbo, prieš tris metus užsidarė ir nuo tada jis ir du kiti cirko darbuotojai su negalia rengia pasirodymus gatvėse.

Policija nusprendė neskirti Liu baudos, nes jis neturėjo pinigų, bet skyrė jam griežtą įspėjimą. Liu pažadėjo, kad daugiau nebevažinės motociklais.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.