aA
Klausimas

Laba diena,

Man 22 metai. Neseniai pradėjau vartoti kontraceptines tabletes „Jeanine“. Mano organizmas jas puikiai toleruoja, išnyko anksčiau besikartodavę maudimai apatinėj nugaros daly ir pilvo apačioje, pagražėjo oda, tačiau skaitydama Jūsų atsakymus radau teiginį, jog vartojančiom ‚Jeanine“, metus gali būti sunku pastoti. Taigi susirūpinau – gal tikrai vartojančiom šį kontraceptiką sunkiau pastoti? Gal jis kenkia vaisingumui? Gal jį vertėtų pakeisti į kokį kitą?

Su pagarba – Gita,

Atsakymas

Gal ką nors Jūs kitaip supratote, aš taip rašyti negalėjau. Kadangi gydant nevaisingumą, visada skiriu kontraceptiką, jų tarpe ir ,,Jeanine ", o nutraukus naudojimą bet kokio kontraceptiko, tikimybė sulaukti vaikų labai padidėja. Taip kad naudokite ,,Jeanine " tiek, kiek Jums reikia. Jo keisti tikrai nereikia.

Eugenija

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.