aA
Policija sulaikė du vyrus, kurie, sumušę Vilkaviškio rajono gyventoją ir pagrobę jos automobilį, vyko lėbauti. 44 metų Gediminą Kaškauską ir 20-metį Rimą Neiberką policijos pareigūnai sulaikė pirmadienį ryte. Kaip BNS sakė Vilkaviškio rajono policijos komisariato pareigūnai, keliskart teisti vyrai įtariami sumušę ir apiplėšę Stirnėnų kaimo gyventoją Oną B.
Du neblaivūs vyrai tądien įsiveržė į moters namus, pagrobė jos mobiliojo ryšio telefoną ir reikalavo vežti į Kataučiznos kaimą. Kai šeimininkė reikalavimams nepakluso ir mėgino įsibrovėlius išvaryti lauk, vyrai moterį sumušė.

Nusikaltėliai pagriebė Onos B. automobilio "Ford Fiesta" raktelius ir nuvarė kieme stovėjusią jos mašiną.

Pasak pareigūnų, nustatyta, kad sulaikytieji pagrobtą telefoną pardavė, gavo už jį 100 litų ir nuvažiavo į netoliese esantį Kataučiznos kaimą lėbauti. Čia juos ir sulaikė policijos pareigūnai.

Automobilis surastas paslėptas krūmuose už sodybos, kurioje vyrai per naktį girtavo. Pagrobtas mobiliojo ryšio telefonas taip pat rastas.

Nukentėjusioji - 53 metų Ona B. - dėl galvos traumos paguldyta į ligoninę. Sulaikytieji vyrai dviem paroms uždaryti į areštinę.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.