aA
Pasak šaltinių, ankstų šeštadienio rytą policijai atlikus kratą, buvo aptiktas "nedidelis kiekis medžiagos, kuri, atrodo, yra kanapės".

Skotlend Jardo atstovės spaudai teigimu, radinys buvo ištirtas, tačiau niekas nėra suimtas ir policija negali pasakyti, ar bus imtasi tolesnių veiksmų.

"Birželio 10 dieną labai nedidelis kiekis šio augalo buvo rastas Bekingemo rūmų personalo kambariuose. Policija radinį ištyrė", sakė atstovė spaudai.

Bulvarinis laikraštis "News of the World" pranešė, kad kanapių pirmajame aukšte esančioje virtuvėje buvo rasta, kai rūmų tarnautojai užsiminė apie tai Karališkajam apsaugos būriui - elitiniam policijos padaliniui, kuris saugo britų karališkąją šeimą.

Laikraštis citavo neįvardyto šaltinio karališkoje aplinkoje žodžius, jog karalienė buvo įtūžusi bei įsakė nuodugniai viską apieškoti ir surasti kaltininką.

Bekingemo rūmų atstovė spaudai atsisakė komentuoti informaciją apie radinį.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.