aA
Penkių kūnų likučiai buvo rasti statinėse, priklausiusiose vyrui, kuris internete naudojo pravardę “slavemaster” užmegzdamas ryšius su moterimis, pranešė JAV valdžios atstovai antradienį.
Pirmi du kūnai buvo rasti statinėse, užkastose Johnui Robinsonui priklausiusioje teritorijoje La Cygne laukuose, apie 50 mylių į pietus nuo Kanzaso.

Kiti trys 55 galonų talpos bosai buvo rasti pirmadienį išnuomuojamame sandėlyje Cass apygardoje apie 30 mylių į pietryčius nuo Kanzaso. Antradienį pareigūnai patvirtino, kad kūnai buvo rasti viduje.

Kūnų radimas užbaigė tris mėnesius trukusias dingusių asmenų paieškas.

56 metų J.Robinsonas pasirodė teisme pirmadienį dėl kitų dviejų moterų užpuolimo viename iš priemiestinių Kanzaso viešbučių. Mokestis už nuisikaltėlio radimą tuo metu buvo pakeltas iki 5 milijonų dolerių.

Kanzaso valstijos, Linn apygardos šerifas Marvinas Stitesas sakė, kad apie 20 detektyvų - įskaitant ir keletą iš FTB ir Kanzaso tyrimų biuro tęs Robinson nuosavybės kratą.

Dvi moterys, apkaltinusios J.Robinsoną užpuolimu, teigė policijai laisva valia sutikusios vaidinti “sekso vergių” rolę. J.Robinsono pravardė “slavemaster” reiškia “vergvaldys”.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.