aA
Geriausi “Delfi” ir “Veido” portalo skaitytojų komentarai
Kalba netaisyta

Stebetojas, 2001 03 01 13:59

Greiciausiai pajamu mokestis bus regresyvinis ir padidintas nes lengviausiai administruojamas. Pelno mokestis panaikintas. Arteja "vokeliu" iteisinimo laikai, kai protingas darbdavys gales su pasididziavimu menesio gale "tavo pelno indeli i kompanijos veikla" iteikti arba eilini karta pasakyti sori babkiu nera (tau).

Investuojamo pelno neapmokestinimas jau dave savo rezultatus - imoniu automobiliai sekmingai naudojami asmeniniais tikslais eksplotavimo islaidas nurasant i gamybos sanaudas.

Pabandykit paoperuot skaiciukais: auto kaina+ draudimas+eksplotacijos islaidos+kuro sanaudos. Skaiciuoti reiketu kiek palengves seimos biudzetas ir kiek sutaupys darbdavys suteikdamas jums mineta paslauga ir sutaupydamas fiziniu asmenu bei sodros atveju.

Sekantis etapas galetu buti komunaliniai mokesciai bei darbuotoju maitinimas, belieka ishmoketi min alga kulturiniams ir asmeniniams poreikiams tenkinti.

Tada galesime toliau zviegti kad musu gamyba bei paslaugos nekonkurentabilios ir ukio saka reikia paremti. taip biudzeta galima davadyt iki 0 ir problema ishspresta (dalyba is 0 negalima ir antrokam aishku).

Vyriausybė rengia "krizės" biudžetą