aA
JAV Džordžijos universiteto rinkodaros profesorius George'as Zinkhanas šeštadienį nušovė savo žmoną ir dar du žmones, vėliau paprašė kaimyno prižiūrėti du jo vaikus ir pabėgo, praneša CNN.
JAV profesorius nušovė savo žmoną ir dar du žmones
© Reuters/Scanpix
Incidentas įvyko per vietos bendruomenės teatro trupės susitikimą, kuriame dalyavo apie 20 žmonių. Vietos policininkai tvirtino, kad 57 metų profesorius vaidijosi su žmona. Be 47 m. Marie Bruce – profesoriaus žmonos ir žinomos Athens miesto teisininkės dar žuvo keturiasdešimtmetis Tomas Tanneras ir 63 m. Benas Teague’as.

Pats G.Zinkhanas nedalyvavo teatro trupės susitikime, tačiau atvykęs susipyko su žmona. Policininkų spėjimu, jis nuėjo į automobilį, kur laukė vaikai ir grįžo su dviem pistoletais. Po šaudymo G.Zinkhanas nuvežė 8 ir 10 metų vaikus kaimynams, paprašęs juos prižiūrėti valandą, profesroius pasiteisino, kad turįs neatidėliotinų reikalų.

Kaimynai apibūdino G.Zinkhaną kaip tylų ir šeimynišką žmogų. „Jis labai rūpinosi vaikais, niekuomet nepmačiau kai jis pyktųsi su vaikais ar žmona“, - sakė kaimynas Bobas Covingtonas. Universiteto kolegos apibūdino G.Zinkhaną kaip gabų profesorių, žinomą JAV.

Policija šeštadienį apieškojo G.Zinkhano namus.Vyksta profesoriaus paieška, bandoma nustatyti jo buvimo vietą.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.