aA
Sovietų Sąjungos prezidentas Michailas Gorbačiovas, kovo 2-ąją švenčiantis savo 70 metų jubiliejų, mano, kad tai vyrui - "vidutinis amžius". "Mano jausmai, energija, mintys gana jauni. Bet kai kurių rūpesčių, žinoma, atsiranda, tai dėl strėnų, tai dėl nugaros.
Ir kraujospūdį tenka stebėti", - sakė M.Gorbačiovas interviu laikraščiui "Moskovskij komsomolec", išspausdintame penktadienį.

Tačiau jis pažymėjo, kad kas sekmadienį su dukra Irina nueina po šešis kilometrus "greitai, kartais pabėgėdami". Be to, pasak jubiliato, jis nuolat laikosi dietos "- ne daugiau kaip pusantro tūkstančio kalorijų per dieną".

Kitame interviu laikraščiui "Komsomolskaja pravda" penktadienį M.Gorbačiovas pajuokavo, kad kovo 2-ąją jo "svarbiausias uždavinys - pasigerti".

Drauge M.Gorbačiovas pabrėžia, kad po žmonos Raisos mirties jis gyvena "siaubingai". "Aš labai dėkingas Irinai ir vaikaitėms, jos man labai padeda. Bet Raisos nėra, ir niekas jos negali pakeisti", - pripažino M.Gorbačiovas.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.