aA
Spalvų manija. Sezono favorite lieka raudona - gyvenimo varomosios jėgos ir gyvybės simbolis. Tačiau madingi ir visi sudėtingi jos atspalviai, sumaišyti su bordo ir violetine. Į aktualią gamą įsiliejo ir visų atspalvių žalia, o taip pat ir visos ryškios chromatinio spektro spalvos.
Kėdės MATIERES en LUMIERE
Italų dizainas, kaip visada, puikus. Originali ir išbaigta dizainerio Mauro Lipparini sofa iš serijos CANOA, foteliai QUANTISSIMO žavi savo paprastumu ir elegancija. Įdomų ir neįprastą sofos - lovos sprendimą surado dizaineris P.Vordžonio.

Roberto Džiakomuči pristato kėdes, kurių sėdynės ir atramos pagamintos iš pusiau permatomo termoplastiko, kas suteikia joms lengvumo.

Atkreipkite dėmesį, kokį nuostabų formų derinį sukūrė dizaineris Sigurd Štorm - aptakūs foteliai CIRCLE puikiai dera su apvaliu tarsi ritė staliuku. Na, o prancūzai - jie visada eksperimentuoja. Štai dizainerio Rene Barba krėslas LOW negali nepritraukti dėmesio. Ar jis patogus sėdėti? Čia jau palikime spręsti vartotojui.

Mėgstate vaivorykštę? Tai rinkitės kėdes, kurias siūlo dizaineris Mat Sendell. Neįtikėtina, tačiau jos pagamintos iš medžio, o vaivorykštės efektas išgautas technologijų, naudojamų reklamos spaudoje, dėka. Ko nepadarysi dėl trokštamo vaizdo...

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.