aA
Po septynių mėnesių bandomųjų darbų, programos “Office XP” bandytojai gavo pilnąją šios programos versiją RC1 (release candidate). Šios programos rinkiniai buvo išsiuntinėti bandomosios (beta) versijos testuotojams šią savaitę. Penkių kompaktinių diskų rinkinys yra išleistas trimis kalbomis ir taip pat pridedamas vartotojo vadovas.
Pilnas versijos 10.2511.2511 pavadinimas – “Microsoft Office Professional with Frontpage”.

Priešingai, nei buvo skelbta anksčiau, bendrovė “Microsoft” prie versijos RC1 pridėjo “Sharepoint Team Services” – paprastesnį programos “Tahoe” variantą. Su ja “Microsoft Office” vartotojai galės keistis dokumentais, susirašinėti ir kitaip bendradarbiauti internetu.

Tuo tarpu RC1 versija buvo įvertinta labai palankiai. Vienas bandytojas pažymėjo, kad ši versija yra žymiai tobulesnė nei bandomoji (Beta 2) ir ją drąsiai galima išleisti į prekybą. Ankstesnės versijos nebuvo įvertintos taip palankiai.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.