aA
"Socialdemokratija 2000" kritikuoja koalicinės liberalų ir socialliberalų Vyriausybės darbą ir ragina ryžtingiau spręsti sudėtingus klausimus. Taip teigiama šeštadienį vykusiame partijos "Socialdemokratija 2000" tarybos posėdyje priimtame pareiškime "Dėl Vyriausybės veiklos".
Vyriausybė
Vyriausybė
© DELFI
Šiame pareiškime pažymima, kad liberalų ir socialliberalų koalicinė Vyriausybė, deklaravusi naująją politiką, dirba nesistemingai, jos veikloje pakankamai daug blaškymosi.

"Vykdomos reformos dažniausiai susiveda tik į kadrų keitimą, dauguma problemų nesprendžiamos iš esmės, nemaža dalis svarbių klausimų kažkodėl atidedama ateičiai, gal net kitoms Vyriausybėms", teigiama tarybos pareiškime.

Partija "Socialdemokratija 2000" ragina Vyriausybę ryžtingiau spręsti svarbiausius klausimus, laikantis aiškumo ir skaidrumo visose srityse.

Šeštadienį tarybos posėdyje taip pat buvo priimtas kreipimasis į Lietuvos žmones. Jame pažymima, kad "Socialdemokratija 2000" nepritaria dabartinės daugumos "avantiūristiniam liberalizmui ir negali sutikti su Algirdo Brazausko koalicijos utopinio socializmo programiniais postulatais."

"Turime atvirai pripažinti faktą, jog padėtis Lietuvoje iš esmės galės keistis tik tuomet, kai mūsų šalis taps Europos Sąjungos ir NATO nare, to bendromis pastangomis ir privalome siekti", - teigiama partijos kreipimesi į Lietuvos žmones.

Partija "Socialdemokratija 2000" šios kadencijos Seime neturi nei vieno atstovo, o praėjusiais metais vykusiuose savivaldybių tarybų rinkimuose laimėjo tik du mandatus.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.