aA
Turbūt nieko labiau padavėja nekeikia kaip kliento, palikusio mažai arbatpinigių, tačiau Melanie Uczen iš Čikagos tikrai neturėjo kuo skųstis, kai ant staliuko rado net 10 000 dolerių arbatpinigių.
23-jų metų merginą tiesiog ištiko šokas, kai ant čekio už tris puodelius arbatos su ledais ji pastebėjo apvalią arbatpinigių sumelę.

“Suma buvo parašyta skaičiais ir žodžiais, tačiau aš paprašiau vadybininko, kad patikrintų, ar nėra jokios klaidos. Klientas patvirtino, kad tai tikrai buvo būtent tiek, kiek jis ir ketino man palikti arbatpinigių,” pasakojo Uczen.

Gydytoju iš Anglijos prisistatęs nežinomas klientas buvo vienas iš trijų vyrų, užsukusių į “Leg Room” barą pirmadienį antrą valandą nakties.

Mergina įsikalbėjo su trijule ir atskleidė savo planus tęsti mokslus bei gauti psichologijos magistro laipsnį. Vienas vyriškis prisipažino kilęs iš turtingos Anglijos šeimos ir pasiūlė jai apmokėti išlaidas už mokslus.

“Jis buvo puikios išvaizdos, gerai apsirengęs, džentelmeniškas vyriškis,” teigė Uczen. “Jis sakė, kad jam patinka rūpintis žmonėmis.”

Nepaisant įspūdingų arbatpinigių, mergina visgi nepriėmė anglo pasiūlymo papusryčiauti kartu.

“Aš turėjau užbaigti savo pamainą ir padaryti dar daug dalykų,” paaiškino Melanie. “Aš jam paspaudžiau ranką ir padėkojau. Tikiuosi, kad kada nors jis ir vėl užsuks į mūsų barą.”

Beje, tą dieną anglo dosnumu įsitikino ir kita padavėja, sulaukusi 1 000 dolerių arbatpinigių.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.