aA
Klausimas

Sveiki.

Mes su vyru susituokėm ir jau kartu gyvename 2,5 metų.

Atrodo, gyvename neblogai, tačiau, kai yra šventė kokia, tai būna taip kad jis už nieką pradeda rėkauti ant manęs ir paskui būna, kad ir muša (labai stipriai muša). Po to visada atsiprašinėja, jis žino, kad kaltas ir kad reikia susilaikyti, tačiau kai yra išgėręs - negali prisiminti, kad žadėjo nemušti, o jei labai norisi, tai reikia išeiti pasivaikščioti arba nors susilaikyti. Mano tėvai , ypač mama, sako palikti jį, bet aš myliu ir galima sakyti, kad visuomet atleidžiu. Ką man daryti. Aš jam pasiūliau nueiti pas psichologą, jis man pažadėjo, bet aš nežinau nei kur rasti gerą psichologą, nei kiek už tai moka…

Labai laukiu atsakymo. Ačiū. Iki.

Atsakymas

Sveiki,

Psichoterapeutą galima rasti :
Privačiame kabinete;
Psichikos sveikatos centre.

Tai, kad jūs leidžiatės mušama, rodo, kad jūsų reikalavimai vyrui yra gana žemi, nes ne kiekviena moteris tai leistų daryti antrą kartą. O jei jūs save taip vertinate, tai ko tuomet jūs norite?- vyras elgsis taip ir toliau.

Iki.
Olegas

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.