aA
Madame Tussauds (Madam Tiuso) vaškinių figūrų muziejus Londone jau žino, ką darys, kai iš politinės arenos pasitrauks Irako diktatorius Saddamas Husseinas (Sadamas Huseinas). Kai tik bus nulemtas jo politinis likimas, 1993 metais sukurta "jaunatviška" prezidento statula bus paprasčiausiai išlydyta.
Saddam Hussein
Apie tai penktadienį rašo laikraštis "Daily Mail". "Mes labai įdėmiai stebime politinius įvykius ir pagal juos perstatome savo figūras", - sakė galerijos darbuotojas.

Muziejus neseniai atnaujino ir petys petin sustatė Didžiosios Britanijos ministro pirmininko Tonio Blero (Tony Blair) ir JAV prezidento Džordžo V. Bušo (George W. Bush) figūras. Vaškinis T. Bleras (Tony Blair) buvo "atnaujintas" tik praėjusiais metais. Dž. V. Bušas (George W. Bush) neseniai buvo įvilktas į naują kostiumą, šiek tiek pažilinti jo plaukai.

Laikraštis "Mail" rašo, kad "ponai Žakas Širakas (Jacques Chirac), Gerhardas Šrioderis (Gerhard Schroeder) ir Vladimiras Putinas stovi glaudžiai šalia vienas kito ir vis artėja prie S. Huseino (Saddam Hussein)". Kaip žinoma, Prancūzija, Vokietija ir Rusija yra ryžtingos karo Irake priešininkės.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.