aA
Amerikietis restorano savininkas protestuodamas dėl Prancūzijos pozicijos Irako klausimu į klozetą išpylė daugiau kaip 3 tūkst. litų vertės prancūziško vyno ir šampano. Niū Džersio valstijos Niū Bransviko mieste gyvenantis Anthony Tola (Entonis Tola) sakė supykęs dėl to, kad Prancūzija neremia JAV politikos Irako atžvilgiu.
Sauvignon Blanc vynas, turintis sodresnę šiaudų spalvą
Iš savo restorano "Old Bay" valgiaraščio jis išbraukė visus prancūziškus vynus, kuriuos pakeitė Kalifornijos, Oregono ir Australijos vynais. Be to, 48 butelius prancūziško vyno jis grąžino gamintojams.

"Tai buvo pareiškimas. Jei žmonėms atrodo, kad elgiuosi blogai ar kad persistengiau, jie gali daryti savo pareiškimus", - sakė A.Tola.

"Nenoriu karo, bet jaučiu, kad karas kartais reikalingas mūsų saugumui užtikrinti. Manau, kad ši padėtis kaip tik tokia", - pridūrė jis.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.