aA
Aviacijos sporto kuluarais sklando kalbos, kad Prezidento Rolando Pakso patarėjas informacinių technologijų ir telekomunikacijų klausimais Vytautas Galvonas, buvęs UAB "Šiaurės miestelis" direktorius, turi garsų skolininką - bendrovės "Avia Baltika" vadą Jurijų Borisovą. Patarėjo turto ir pajamų deklaracija lyg ir patvirtina, jog tai - ne tik kalbos.
J.Borisovas
J.Borisovas
© "Ekstra"
V.Galvono nurodyta, jog jis yra paskolinęs 1 096 207 Lt. Be to, V.Galvonas pernai buvo Europos akrobatinio skraidymo čempionato direktorius, o čempionatas vyko "Avia Baltika" holdingui priklausančios V.Lapėno skraidymo mokyklos bazėje.

Bet Prezidento patarėjas teigė, kad tarp jo skolininkų J.Borisovo "tikrai nėra". Tiesa, V.Galvonui išsprūdo: "Aš norėjau tą mokyklą nusipirkti ir buvau pradėjęs į ją investuoti. Bet, pamatęs, kad investicija vargu ar bus sėkminga, iš to biznio išėjau". - "O kas atsitiko su tais pinigėliais, kuriuos jau buvote investavęs?" -- "Nieko. Padariau čempionatą, ir tiek".

Paklaustas, ką su ta mokykla ruošiasi daryti J.Borisovas, jeigu jam ji verslo požiūriu pasirodė neperspektyvi, V.Galvonas sakė: "Nežinau. Gal perkels į mokyklos bazę kurią nors iš savo aviacijos verslo gamyklų?"

Šiandien "Ekstroje" skaitykite:

Profesorius savo aukų neatsiprašė

Frakuotas dirigentas buvo palaikytas oficiantu

Nusenę Kinijos vadovai nesistengia išlaikyti savo postų