aA
Žiniasklaidoje ir viešųjų ryšių srityje dirbęs Rosvaldas Gorbačiovas patvirtino apsisprendęs tapti naujojo prezidento Rolando Pakso atstovu spaudai.
R.Gorbačiovas
R.Gorbačiovas
"Save laikau profesionalu. Kai tavimi pasitiki ir kviečia dirbti prezidentas, tai yra darbo įvertinimas", - penktadienį sakė R.Gorbačiovas.

R.Gorbačiovas jau yra dirbęs R.Pakso atstovu spaudai, kai šis 2000-2001-siais metais buvo ministru pirmininku.

"Su R.Paksu jau dirbau, todėl man buvo lengviau apsispręsti, nes tą žmogų aš žinau. Man dirbti su juo buvo paprasta", - sakė R.Gorbačiovas.

Jis teigė, kad dabartinėse pareigose - banko "Hansa-LTB" atstovu spaudai - jis dirbs iki vasario 14-osios. Prezidentūroje jis ketina pradėti dirbti vasario 26-ąją, kai R.Paksas bus inauguruotas prezidentu.

R.Gorbačiovas teigė kol kas neįsigilinęs į prezidento spaudos tarnybos darbą, tačiau ten dirbantys žmonės, R.Gorbačiovo teigimu, "yra gera komanda, savo darbo profesionalai", todėl jis nemato "nieko bloga", jei tie žmonės pasiliktų dirbti Prezidentūroje.

Prezidento spaudos tarnyboje, be prezidento atstovo spaudai, šiuo metu dirba trys žmonės.

Prieš išeidamas į viešųjų ryšių sferą, R.Gorbačiovas taip pat dirbo TV3, LNK ir Vilniaus TV kanaluose.

Rinkimų kampanijos metu ir po R.Pakso pergalės prezidento rinkimuose sausio pradžioje jo atstovu spaudai dirbo informacijos vadybos bendrovės darbuotojas Aidas Petrošius.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.