aA
Klausimas

Laba diena,

norėčiau paklausti, kur Panevėžyje galima įsigyti Selvert pleistrų nuo celiulito? Ar prieš juos klijuojant reikia tepti anticeliulitinį kremą (želę)? Kokia orientacinė kaina?

Ačiū už atsakymą.
Jurgita

Atsakymas

Miela Jurgita,

šiuos pleistrus reikia klijuoti ant švariai nuvalytos odos (kitaip jie atlips). Geriausia nakčiai, aišku, būtų gerai prieš tai naudoti anticeliulitinį kremą, bet tas vietas, kur klijuosite pleistrus, reikia nuvalyti toniku su alkoholiu. Jeigu neturite laiko, anticeliulitinį kremą naudokite ryte, o pleistrus - vakare.

Šių produktų galite įsigyti pas kosmetikę Nijolę Valeckienę, Algirdo 21-38, tel.: (85-45) 432717. 6 pleistru kaina 119 Lt,- (1 pleistras - dalinamas į 4 dalis), naudoti reikia 3 kartus per savaitę, kitas dienas ryte ir vakare tepti anticeliulitinį kremą iš Selvert Thermal arba tradicinį iš Selvert. Beje, pleistrų naudojimas yra labai individualus dalykas, priklauso nuo celiulito ir jo lokalizacijos, nes juos reikia dėti tik celiulito pažeistose vietose.

Iki, Andrėja

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.