aA
Policija tvirtina sulaikiusi muziejaus vagį, kuris vilkėjo vien apsiaustu ir buvo užsidėjęs katiliuką. Pasak Kalifonijos Bekerfyldo policijos, trečiadienį 2 val. 30 min. gavusi pranešimą apie įsilaužimą, įvykio vietoje ji rado tvirto sudėjimo Shane'ą Waltoną, kuris mėgino sprukti invalido vežimėliu.
25 metų Sh.Waltonas buvo aptiktas Kerno apygardos muziejaus saugykloje. Vyrukas buvo spėjęs apsivilkti kelis XIX ir XX amžių sandūroje buvusius madingus drabužius.

Sh.Waltonas į muziejų veikiausiai pateko per langą, paskui stvėrė plaktuką ir įsišėlęs pastatui pridarė nuostolių už 20 tūkst. dolerių (64 tūkst. litų).

Apklausiamas policijos jis nesugebėjo įvardyti tokio elgesio priežasties, nors ir neatrodė apsvaigęs nuo kvaišalų ar alkoholio.

Policija tvirtina, kad Sh.Waltonas iškūlė langus, apgadino sienas ir sudaužė kompiuterių monitorius, paveikslą, siuvamąją mašiną, veidrodį bei kitokių daiktų.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.