aA
"Paramos" koncertas, kuris vyko šeštadienį 20 val., buvo gyvai transliuojamas ir Internete.
Pirmą kartą labdaros koncertas "Parama" buvo transliuojamas ne tik per televiziją, bet ir per Internetą. "Paramos" koncertas iš Vingio parko buvo tiesiogiai transliuojamas TV 3 kanalu, o "DELFI" jį taip pat tiesiogiai transliavo specialiai projektui "Parama" sukurtoje svetainėje adresu www.parama.lt.

Svetainės lankomumas koncerto metu buvo labai didelis, koncertą žiūrėjo per 1000 žmonių. Daugiausiai apsilankiusių buvo būtent iš užsienio.

Tiesioginė koncerto transliacija Internete suteikė Lietuvos išeiviams ar šiuo metu ne Lituvoje gyvenantiems lietuviams galimybę gyvai stebėti dalelę Lietuvos gyvenimo. Iki šiol Lietuvos išeiviai neturėjo tokios galimybės.

Visi norintys stebėti koncertą Internete galėjo apsilankyti Interneto svetainėje www.parama.lt . Koncertas truko tris valandas, jame pasirodė A. Mamontovas, "Empti", "Skamp", "Requiem", "Pelenai", "Biplan", "Lemon Joy", ŽAS.

"Parama" - tai Lietuvos muzikantų ir trijų firmų - "Tigris, "Tango" ir "Bomba" - rengiama labdaringa akcija, skirta Tarptautinei vaikų gynimo dienai paminėti. Pirmasis "Paramos" koncertas įvyko 1996 m.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.