aA
Burleskos žvaigždė ir buvusi roko žvaigždės Marilyno Mansono žmona, striptizo šokėja Dita von Teese nusprendė užsidirbti pinigų iš savo populiarumo – jos vardu pavadinta „Wonderbra“ apatinių drabužių linija, rašo „Pravda“.
Dita von Teese
Dita von Teese
© AFP/Scanpix
Šokėja pati nusifilmavo ir kolekcijos, sudarytos iš trijų dalių – „Multi-Teese“, „Spot-Teese“ ir „Satin-Teese“ reklamoje. Kolekcija išleista ribotu egzempliorių kiekiu, Europos parduotuvėse ji pasirodys rugsėjo 23 dieną.

Pasak žvaigždės, kuriant šiuos apatinius ji įkvėpimo sėmėsi iš populiariausių pokario epochos apatinių drabužių modelių.

„Seksualius apatinius verta dėvėti ne vien dėl savo mylimojo, bet savo malonumui. Idėja yra ne „Gundyti vyrus!“, o pabrėžti savo moteriškumą bei labiau pasitikėti savimi“, - sakė D. von Teese.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.