aA
Seimo kancleris Jurgis Razma teigia, kad konservatorių ir liberalų tolesniems santykiams neturės įtakos pastarųjų reiškiama kritika dėl "Williams" investicijų į "Mažeikių naftą".
"Aš nė kiek nepykstu ant liberalų lyderių, kad ir kaip jie kritiškai ir kartais nemotyvuotai vertintų "Williams" investicijas, vykstančias derybas, nes mes visi puikiai suprantame, kad šios "Williams" investicinės sutarties kritika yra esminis liberalų propagandos pagrindas", spaudos konferencijoje penktadienį teigė vienas konservatorių lyderių.

J. Razma priminė, kad Liberalų sąjungos reitingai iškilo būtent tada, kai būsimieji partijos lyderiai - ekspremjeras Rolandas Paksas, eksministrai Eugenijus Maldeikis ir Jonas Lionginas - rudenį atsisakė pasirašyti sutartį dėl "Williams" investicijų į "Mažeikių naftą".

"Šiuo metu mes nemanome, kad pablogėtų mūsų santykiai su Liberalų sąjunga, nors esame skirtingose pusėse dėl "Williams" investicijų vertinimo", pažymėjo konservatorius.

Tačiau jis išreiškė viltį, kad "ateis momentas, kai liberalų lyderiams užteks ryžto pripažinti klydus".

" Aš noriu tikėtis, kad tas laikas nebe taip toli", kalbėjo J. Razma.

Liberalai tvirtina, kad "Williams" per 7 mėnesius nesugebėjo užtikrinti stabilaus naftos tiekimo gamyklai, nesugebėta išspręsti projekto finansavimo reikalų.

Po savivaldybių tarybų rinkimų ir liberalai, ir konservatoriai yra paskelbę raginimus dešiniosioms partijoms burtis apie juos, atsveriant smarkų kairiųjų jėgų iškilimą.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.