aA
JAV valstybės sekretorė Condoleezza Rice, lankydamasi Vakarų Australijoje, mergaičių koledže, prisipažino paauglėms, kad svajoja apie Šiaurės Kalifornijos parduotuves, praneša news.ru su nuoroda į naujienų agentūrą AP. „Kai tik 2009 m. sausį baigsis tarnyba aukštame poste, iš karto keliausiu į parduotuves“, – sakė C. Rice.
Condoleezza Rice
Condoleezza Rice
© AFP/Scanpix
„Be galo mėgstu vaikščioti po parduotuves. Smagiai praleidžiu laiką, net jei nieko nenusiperku“, – pridūrė JAV valstybės sekretorė.

Atsakinėdama į koledžo mokinių klausimus C. Rice joms patarė kylant karjeros laiptais ištyrinėti pasaulį, atrasti savo aistrą ir jos paisyti. „Jūsų horizontai turėtų būti beribiai“, – pabrėžė ji.

C. Rice jau yra pasakiusi, kad sausį baigusi darbą JAV valstybės sekretorės pareigose, neketina likti valstybės tarnyboje.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.