aA
Tris žmones nužudęs asmuo interneto aukcionų svetainėje bandė parduoti penkis leidimus stebėti jo egzekuciją, tiesa, bandymas tetruko kelias valandas.
Svetainėje “eBay” surengtas aukcionas, kuriame pradinė “prekės” kaina buvo 100 JAV dolerių, buvo uždarytas po kelių valandų nuo jo pradžios. Per keturias valandas aukcionas nesudomino nei vieno pirkėjo.

"Mano vardas yra Michaelas Toney. Dauguma žmonių mane vadina Kaubojumi. Teksase aš laukiu egzekucijos už nusikaltimą, kurio nepadariau” buvo teigiama aukciono aprašyme.

Nuteisti myriop asmenys Teksase turi teisę turėti penkis liudininkus savo egzekucijos metu. Taigi, M.Toney nusprendė parduoti vietas aukcione, o gautus pinigus skirti savo vaikams, kurių globos teisė iš jo buvo atimta.

34-erių metų M. Toney buvo nuteistas myriop pernai už bombos susprogdinimą 1985 metais. Sprogimo metu žuvo 15-os, 18-os ir 44-erių metų giminaičiai. Dėl nuosprendžio paduota apeliacija, todėl egzekucijos data dar nenustatyta.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.