aA
Į Paryžių pramogauti išsirengę turistai pateko į patį karo Lietuvos keliuose sūkurį. Keliautojų autobusas netoli Balbieriškio rėžėsi į girtų jaunuolių kompanijos automobilį, rašo „Kauno diena“.
Autobusai
Autobusai
© DELFI (J.Markevičiaus nuotr.)
Šeš­ta­die­nio ry­tą, apie aš­tuo­nias, ke­ly­je iš Prie­nų į Aly­tų esan­čio­je de­ga­li­nė­je mais­to nu­si­pir­kę pen­ki jau­nuo­liai sė­do į „Volks­wa­gen Golf" au­to­mo­bi­lį ir pa­su­ko Bal­bie­riš­kio link.

Jų ke­lio­nė tru­ko vos ge­rą pus­ki­lo­met­rį. Ta pa­čia kryp­ti­mi va­žia­vęs „Au­di 100" san­kry­žo­je ke­ti­no su­kti į kai­rę. Pa­ma­tęs prie­šais at­va­žiuo­jan­tį au­to­bu­są, „Au­di" su­sto­jo. Au­to­mo­bi­lis „Golf" ne­si­lai­kė sau­gaus at­stu­mo, rė­žė­si į „Au­di" ga­lą ir san­kry­žo­je iš­lė­kė į prieš­prie­ši­nę eis­mo juos­tą.

„Au­to­bu­so „Mer­ce­des", ve­žu­sio tu­ris­tus į Pa­ry­žių, vai­ruo­to­jui ne­bu­vo kur dė­tis - jis tren­kė­si į prieš akis iš­šo­ku­sį „Golf" ir kar­tu su juo nu­sly­do į ša­li­ke­lę", - pa­sa­ko­jo Prie­nų ra­jo­no po­li­ci­jos ko­mi­sa­ria­to Or­ga­ni­za­ci­nio po­sky­rio vir­ši­nin­kas Arū­nas Ma­li­naus­kas.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.