aA
Kartu su ilgamečiais partneriais Baltijos šalyse advokatų kontora „Norcous & Partners“ pakeis pavadinimą ir nuo 2008 m. gegužės 1 d. vadinsis „Raidla Lejins & Norcous“. Tuo pačiu vardu pasivadins ir „Norcous & Partners“ partneriai – „Lejins, Torgans & Partners“ Latvijoje ir „Raidla & Partners“ Estijoje.
Kaip teigiama kontoros pranešime, konsolidavusi veiklą „Raidla Lejins & Norcous“ taps viena iš didžiausių advokatų kontorų grupių Baltijos šalyse.

Bendru vardu pasivadinsiančias Baltijos šalių kontoras sieja ilgametė partnerystė - kartu su pirmaujančia Suomijos ir Švedijos advokatų kontora „Roschier“ nuo 2004 m. jos sudaro vieną didžiausių tokio pobūdžio Šiaurės ir Baltijos šalių advokatų kontorų aljansą „RoschierRaidla“, kuriame dirba daugiau nei 250 teisininkų.

Pasak „Norcous & Partners“ seniūno Irmanto Norkaus, naujasis pavadinimas, sudarytas iš Lietuvos, Latvijos ir Estijos kontorų vardų, pabrėš visose trijose šalyse veikiančių kontorų bendrumą.

„Norcous & Partners“ buvo įsteigta 2001 m., šiuo metu kontoroje dirba 40 teisininkų.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.