aA
Automobiliai, sujungti su internetu, penki IP (Interneto protokolas) įrenginiai žmogaus kūne sujungti su tinklu, vartai į internetą kiekvienuose namuose - tai tik keli vieno bendrovės "Cisco Systems" vadovų pranašavimai, išsakyti "ISPCON 2000" konferencijoje.
Bendrovės atstovybės D. Birtanijoje vadovas Duncanas Mitchellas, pranašaudamas technologijų ateitį, teigė, jog mobilus interneto ryšis taps daug svarbesniu nei tradiciniai kompiuterių tinklai. "Lengva pažvelgti į praeityje išsakytus pranašavimus ir pasijuokti iš jų, tačiau aš surizikuosiu ir išsakysiu savuosius", teigė D. Mitchellas.

Jo nuomone, didžiausios technologijų permainos bus tokios, kurios turės įtakos asmeniškai žmonėms. Nors ir nenurodęs konkretaus laiko, D. Mitchellas pranašavo, jog visi automobiliai bus sujungti su internetu, o kiekvieni namai "turės vartus į internetą".

"Kiekviename kūne bus penki IP įrenginiai", teigė D. Mitchellas, tiesa, konkrečiai neįvardindamas tų įrenginių. "Viskas, ką aš galiu pasakyti, yra tai, jog jie kažkokiu būdu bus sujungti į kūno tinklą", pranašavo jis. "Jau ir dabar su savimi visuomet turiu savo mobilų telefoną, nešiojamąjį kompiuerį, asmeninį tvarkytuvą ir pranešimų gaviklį", sakė D. Mitchellas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.