aA
Tai pažymima pirmadienį priimtame konservatorių partijos prezidiumo pareiškime.

G. Vagnorius apie savo narystės partijoje sustabdymą pranešė praėjusį penktadienį.

"Stebėjimas iš šalies, vengiant puldinėti savo partijos remiamą Vyriausybę, būtų padoresnė ir nuoseklesnė atsitraukiančiųjų laikysena, o visuomenė nuo šiol matys mažiau dviprasmybių", teigiama pareiškime.

Pasak jo, nors pernai vienas po kito du Valdybos pirmininkai "atsimetė" nuo Tėvynės Sąjungos suvažiavimuose prisiimtos atsakomybės ir tuo pasunkino valstybės būvį, dabar TS yra "vieningesnė ir atviresnė nei anksčiau, sutelkta ir darbinga".

Partijos pirmininko V. Landsbergio pasirašytame pasireiškime pažymima, kad konservatorių partija pasiryžusi likti svarbiausiąja dešiniojo centro jėga ir yra "nuoširdžiai įsitikinusi ūkinių reformų ir pasirinktos valstybės krypties būtinybe".

"Valstybinėms atsakomybės pojūtis neleis nei skaldymosi, nei erozijos, kuri atkurtos Nepriklausomybės dešimtmečio sukaktyje silpnintų svarbiausią atramą", pažymi partijos pirmininkas.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.