aA
Vyriškis, bandęs suklastoti savo paties mirtį tam, kad nebūtų pasodintas į kalėjimą, po septynių mėnesių vis dėlto buvo areštuotas.
Cary Minardui grėsė septyneri metai nelaisvės už neleistiną ginklo laikymą ir panaudojimą, tačiau pernai metų spalio mėnesį jis paslaptingai dingo prieš tai pasiskolinęs iš draugo kanoją ir neva išplaukęs žvejoti.

Po kelių dienų kanoja atsirado, o ant jos dugno buvo rasti irklai, tušti alaus buteliai, Minardo piniginė, priešmirtinis raštelis bei šautuvas su be vienos iššautos kulkos.

Tuo metu pilicija pripažino, kad vyriškis visgi galėjo nusišauti, tačiau, kita vertus, nebuvo rasta jokių kraujo pėdsakų, o pati kanoja nebuvo apsivertusi.

Policijai pavyko surasti nusikaltėlį po to, kai jo mergina visiems pradėjo girtis važiuojanti į ilgą iškylą su savo vaikinu . "Mes juos abu areštavome be jokio vargo, tik Monardas buvo nustebęs, kad mums visgi pavyko išaiškinti jo gudrybę," teigė policijos atstovė.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.