aA
Laivyno aviacijos viršila Johnas Ericas Armstrongas turėjo merginą kiekviename uoste – daugelis iš jų vėliau buvo mirtinai sužalotos. Apstulbusių tardytojų nuomone, šis vyriškis greičiausiai pats žiauriausias serijinis žudikas JAV istorijoje.
26-erių metų jūrininkas, dirbęs didžiausiame pasaulyje lėktuvnešyje “USS Nimitz”, leidosi į 7 metus trukusias ‘pasaulines linksmybes’, kurių metu buvo nužudyta mažiausiai 17 moterų bei vienas transvestitas, pranešė policijos pareigūnai.

Labiausiai neįtikėtina tai, kad visos jos buvo nužudytos dėl to, kad jam dar studijuojant aukštojoje mokykloje viena mergina jį iškeitė į kitą, po arešto prisipažino pats Armstrongas.

Žudikas, kurio žmona laukiasi jų antrojo kūdikio, tiesiog pribloškė detektyvus, kurie jį areštavo už penkių prostitučių nužudymą.

“Staiga jis prakalbo apie žmogžudystes, kurias įvykdė visame pasaulyje. Atrodė, kad jis tiesiog troško kuo greičiau atsikratyti viso to, kas buvo susikaupę ant jo sąžinės,” pasakojo pareigūnai.

Manoma, kad Armstrongas žudė merginas JAV Virdžinijos, Šiaurės Karolinos, Vašingtono, Havajų valstijų uostose, Tailande, Singapūre, Japonijoje, Korėjoje bei Izraelyje.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.