aA
Rusijos Valstybės Dūmos etikos komisijai kelti asmenines bylas parlamento deputatams dažniausiai tenka dėl deputatų pomėgio mušti aptarnaujantį personalą ir moteris, informuoja laikraštis "Komsomolskaja pravda".
Kaip rašo laikraštis, deputatas Sergejus Šašurinas žvėriškai sumušė savo vairuotoją, kad šis laiku nesuskubo atvažiuoti pas Šašurino žmoną.

Kalbėdamasis su laikraščio korespondentu, deputatas pareiškė nebijąs etikos komisijos sprendimo. "Aš žinau, ką reiškia būti dviejose psichiatrijos ligoninėse, trijuose kalėjimuose ir trijuose parlamentuose", paaiškino S. Šašurinas.

Valstybės Dūmos vicepirmininkas Vladimiras Žirinovskis, pagarsėjęs tuo, kad ankstesniojo šaukimo Dūmoje per posėdį susikibo su deputate Tiškovskaja, šiemet sumušė "Air France" bendrovės lėktuvo stiuardesę , kai skrido į Europos Tarybos Parlamentinės Asamblėjos sesiją Strasbūre. Turėjusi atidėti reisą aviakompanija patyrė kelių milijonų dolerių nuostolį.

Anksčiau V. Žirinovskis ne kartą yra pakėlęs ranką prieš žurnalistes.

"Moterys pačios mane puola", aiškino vicepirmininkas".

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.