aA
Premjeras Kalėdas žada švęsti su šeima, o Naujuosius metus sutikti laiko patikrintų draugų rate. Baigiantis metams, ketvirtadienį premjeras surengė šventinį susitikimą su žurnalistais, kuriame prisiminė šių metų įvykius.
Kalbėdamas apie artėjančias šventes, premjeras sakė, jog Kalėdas ketina švęsti namuose su žmona Laima ir vaikais. Jis teigė taip pat norįs, kad per Kalėdas iš Telšių į Vilnių jo atvažiuotų tėvai.

"Bet jie žemaičiai, jei jie vieną kartą atvyksta iš Vilnių, tai antrą kartą jie sako "Kas mes, ar jaunuoliai, kad lankstytume kas antrą dieną", juokavo premjeras.

Naujuosius metus R. Paksas teigė norįs sutikti su tais draugais, su kuriais bendrauja vos ne trisdešimt metų.

Kalbėdamas apie dovanas, premjeras sakė, jog jam geriausia dovana yra tada, jei prie švenčių stalo susirenka sveika šeima, jei ant stalo yra ką padėti. Pasak R. Pakso, draugų tarpe galioja susitarimas, kad geriausia dovana yra gėlė ir gero vyno butelis.

Į klausimą, kokių dovanų laukia per šventes bei ką ketina dovanoti žmonai, premjeras neatsakė. Tačiau prisimindamas ankstesnius metus, premjeras sakė, kad geriausia dovana per visą gyvenimą jam buvę pačiūžos.

R. Paksas sakė vaikams norįs palinkėti, kad jie augtų sveiki, kad turėtų savo tikslą, būtų truputį laimingesni, niekada neišvažiuotų iš Lietuvos ir būtų Lietuvos piliečiais.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.