aA
Antradienį JAV paskelbtame interviu prezidentas Bilas Klintonas (Bill Clinton) tvirtino esąs pasirengęs "gintis ir kovoti", jei, palikus postą, bus mėginama jam pareikšti kaltinimus.
Per valandą trukusį interviu CBS News B.Klintonas (Bill Clinton) teigė norįs pailsėti po to, kai išsikels iš Baltųjų rūmų, pateikė kelis pamąstymus apie kai kuriuos savo politinius patarėjus ir teigė nieko nežinąs apie savo žmonos ir senatorės Hilari Klinton (Hillary Clinton) ketinimus siekti JAV prezidentės posto.

Denas Rateris (Dan Rather), kalbėjęsis su prezidentu, paklausė jo apie tikimybę, jog nepriklausomi valstybės gynėjai , tyrę skandalingąją Vaitvoterio (Whitewater) nekilnojamojo turto bylą, Monikos Levinski (Monica Lewinsky) ir daugybę kitų bylų, gali pareikšti jam kaltinimus po to, kai jis nustos ėjęs prezidento pareigas.

"Tikrai neturiu nė menkiausio supratimo apie tokią galimybę. Man tai nepavaldu ir aš tikrai negaištu laiko galvodamas apie tai", - tikino B.Klintonas (Bill Clinton).

Paklaustas apie galimą Džordžo Bušo jaunesniojo (George W.Bush), pradėsiančio eiti prezidento pareigas sausio 20 d., ketinimą jam atleisti, B.Klintonas (Bill Clinton pasakė: "Apie tai nesu dar mąstęs. Tačiau abejoju".

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.