aA
Esekso merginos, iki šiol laikytos nepatraukliausiomis visoje Britanijoje, savo titulą, atrodo, perdavė Kento merginoms, rašoma naujame interneto tinklapyje.
Tinklapyje teigiama, kad Kento grafystėje esantį Chathamą galima laikyti nepatraukliausių šalies moterų centru, nes miesto gyventojos pasižymi siaubingu mados skoniu ir kalba "nešvankia” anglų kalba.

Tuo tarpu pačių Chathamo gyventojų nuomone, jos rengiasi labai madingai, yra patrauklios ir mėgsta juoktis.

Tinklapyje rašoma, kad Chathamo merginos puošia rankas daugybe auksinių žiedų, didžiuojasi rožiniais mobiliaisiais telefonais, vilki trijų ketvirčių ilgio dirbtinės odos paltus ir kalba specifine "nešvankia" anglų kalba.

Pasak Chathamo tarybos nario Paulo Godwino, šis tinklapis yra įžeidžiantis. Jo teigimu, "Chathamo gyventojai nėra kitokie ar nors kiek blogesni už kitų Britanijos miestų gyventojus."

“Čia yra labai daug žavių ir patrauklių merginų. Mes esame madingos ir žinome kaip linksmintis," prisipažino 27 metų Chathamo gyventoja Trisha Matthews.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.