aA
Belgijoje vyras buvo areštuotas po to, kai po pietų jo viešnia, padėdama šeimininkui susitvarkyti, šaldiklyje rado jo žmonos ir posūnio kūnus, praneša BBC.
Šaldytuvas
Pas 42 metų vyrą, gyvenantį Verviers mieste, esančiame 125 km. į rytus nuo Briuselio, pietavusi moteris, padėdama šeimininkui susitvarkyti po ką tik įvykusių pietų ir dėdama maisto likučius į rūsyje esantį šaldiklį, aptiko kraupų radinį – šeimininko žmonos ir posūnio kūnus. Apie radinį moteris bei kiti svečiai neprasitarė šeimininkui, tačiau, baigę pietauti, jie skubiai informavo vietos policijos atstovus.

Verviers policijos žiniomis, šeimoje vyravo buitinis smurtas.

Kaip nurodė Verviers miesto prokurorė S.Wilwerth, suimtasis teigė susiginčijęs su žmona ir ją nudūręs, tačiau jis niekaip negalėjo paaiškinti 12 metų posūnio mirties.

Remiantis liudininkų parodymais, pietų metu šeimininkas “jautėsi nesmagiai”.

Policija ne iš karto nustatė šaldiklyje rastos moters ir berniuko mirties priežastį ir laiką, tačiau, manoma, kad jie buvo nužudyti prieš dvi savaites.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.