aA
Didžiojoje Britanijoje teisiamas vyras, kuris išbėgo iš savo degančio buto, gelbėdamas save, tuo tarpu pamiršdamas apie viduje likusius du mažamečius sūnus, praneša news.ru. Kai Michaelas Tomas, kuris tuo metu buvo girtas, pagaliau prisiminė savo vaikus ir grįžo jų paimti, buvo jau per vėlu. Berniukai jau buvo mirę.
ugnis, liepsna, gaisras, karštis
© Corbis
Keturmetis ir trimetis užtroško dūmuose. Kaip vėliau paaiškėjo, gaisrą sukėlė pats tėvas – ugnis užsiplieskė nuo neužgesintos cigaretės.

Praeitų metų rugsėjį berniukai nakvojo pas savo tėvą šiaurės Velse. Tą vakarą M. Tomas su draugais žiūrėjo filmą ir išgėrė porą skardinių alaus. Vėliau jis užsnūdo ant sofos, o cigaretė daugiau nei valandą smilko ant pagalvės prieš įsiplieskiant ugniai.

Atsibudęs M. Tomas pastebėjo, kad butas dega. Išbėgęs į gatvę jis sustabdė taksi ir paprašė iškviesti ugniagesius. Tėvas visiškai pamiršo, kad degančiame bute liko vaikai.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.