aA
Šventojoje vėl įsibėgėja vagystės iš priekopėje esančių poilsio namelių, rašo "Lietuvos rytas". Užvakar buvo apvogta iš Vilniaus atvykusi šeima. Šiltą naktį vilniečiai nakvojo prasidarę namelio duris, o rytą neberado rankinės ir dviejų mobiliųjų telefonų. Kietai įmigę vilniečiai nepajuto, kai į namelio vidų įslinko vagis. Per 10 dienų tai jau trečias vagystės iš poilsio namelių atvejis.
vagis,  vagystė, apiplėšimas, nusikaltimas
© Scanpix
Birželio pabaigoje Šventojoje buvo apvogtos dvi iš Šiaulių atvykusios ir nameliuose apsigyvenusios šeimos. Jos patyrė beveik 7 tūkstančių litų nuostolį. Poilsiautojai nakčiai palikdavo atdaras namelio duris, o tuo pasinaudodavo naktį po poilsiavietes slampinėjantys vagys.

Policijos pareigūnai įsitikinę, kad šią vasarą vagysčių iš namelių Šventojoje tik daugės. Jų manymu, čia pradėjo darbuotis pernai vasarą mediniuose nameliuose apsigyvenusius poilsiautojus itin skriaudę nusikaltėliai.

Pernai Šventojoje iš viso buvo užregistruota daugiau nei 60 vagysčių iš namelių.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.