aA
Pirmadienį 20.40 val. Panevėžio lopšelio-darželio „Žilvytis“ teritorijoje pareigūnai sulaikė 21 metų vyriškį, kuris turėjo 3 polietileninius maišelius su, kaip įtariama, augalinės kilmės narkotine medžiaga kanapėmis ir jų dalimis.
Rasti narkotikai
© Vilniaus aps. VPK nuotr.
Apie teritorijoje rastus narkotikus darželio vedėja sužinojo tik iš DELFI, tačiau pripažino, kad vakarais į žaidimų aikšteles besirenkantis jaunimėlis, girtuokliai ir valkatos – didžiulė problema.

„Dėl to policijai net esu rašiusi pareiškimą, bet pareigūnai atvažiuoja tik tuomet, kai iškviečiam. Kai sarge dirba moteris, kartais net bijo išeiti į kiemą, kad nuo jų nenukentėtų. Kartą buvo net padegę pavėsinę“, - pasakojo Zita Bulkauskienė.

Rytais atėjusioms į darbą auklėtojoms iš teritorijos tenka rankioti alkoholio butelius, iš smėlio dėžių – šukes. „Švirkštų dar nesame radę, bet reikės geriau pasižiūrėti gyvatvorėse“, - sakė lopšelio darželio vedėja.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.