aA
Per Jonines autoįvykį sostinės Laisvės prospekte, ties Parodų rūmais „Litexpo“, kuriame žuvo 3 paaugliai, sukėlė ne neblaivus 13 metų paauglys, o pilnametis, kuris po įvykio pabėgo iš įvykio vietos, išsiaiškino nelaimės aplinkybes tiriantys eismo priežiūros tarnybos pareigūnai.
Policija
Policija
© DELFI (D.Sinkevičiaus nuotr.)
„Pagrindo manyti, kad tragišką autoįvykį sukėlė vienas iš trijų mikroautobuse buvusių nepilnamečių nėra“, - DELFI patvirtino Vilniaus miesto vyriausiojo policijos komisariato viešųjų ryšių tarnyba.

Artimiausiu metu pareigūnai planuoja skelbti iš įvykio vietos pabėgusio vairuotojo paiešką, pagarsinti turimus jo duomenis ir jo ieškodami prašyti visuomenės pagalbos.

DELFI primena, kad Joninių naktį „Chrysler Voyager“ vairuotojui nesuvaldžius automobilio žuvo 14 ir 16 metų keleiviai. Dar viena per autoįvykį sužalota 16-metė užgeso penktadienį, Vilniaus greitosios pagalbos universitetinės ligoninės reanimacijoje.

Policija skelbė, kad mašiną vairavo neblaivus 13-metis, tačiau pirmadienį šį informacija paneigta. Taip pat pranešta, kad pas vieną į ligoninę po avarijos nuvežtą jaunuolį medikai aptiko maišelį su baltais milteliais.

Penktadienį mirus šešiolikmetei, bendras per avariją žuvusių žmonių skaičius išaugo iki trijų. Tai viena tragiškiausių pastarojo meto avarijų Vilniuje.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.