aA
Be homoseksualių porų vedybų, jaunieji liberalai siūlo įteisinti prostituciją, azartinius lošimus, lengvųjų narkotikų vartojimą, eutanaziją ir homoseksualių porų vedybas. Jie teigia, kad šios veiklos nepažeidžia žmogaus teisių.
Joint
Joint
Jaunieji liberalai gruodžio 7 d. Lietuvos Liberalaus Jaunimo Valdybos priimtame pareiškime tvirtina, kad dideles diskusijas visuomenėje sukėlęs LLJ pasisakymas už homoseksualių poru santuokų įtvirtinimą tėra tik maža LLJ programinių nuostatų, priimtu per LLJ sueigą gruodžio 2 d. , ištrauka.

Taip pat jaunieji liberalai mano, kad visi Lietuvos piliečiai nuo 18 metų amžiaus turi turėti teisę kelti savo kandidatūrą į Seimą, savivaldybių Tarybas ir Prezidento postą.

"Tikime, kad kiekvienas žmogus turi laisvę gyventi taip, kaip jis nori, jei jo veiksmai nepažeidžia kitų žmonių teisių", - sakoma pareiškime.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.