aA
Klausimas

Laba diena,

Kreipiuosi į Jus labai delikačiu klausimu,jau visas mėnuo kaip nenoriu sekso, jei per televiziją rodo meilės sceną - tiesiog perjungiu kanalą, nes man nemalonu į tai žiūrėti, net nupurto, savo draugui vis sakau, kad pavargusi, nenusiteikusi ir pan. Gal visa tai sieti su nauju darbu ir stresu, kurį patiriu naujam darbe,grįžtu lyg išsunkta, o gal tai kokia liga- atšalimas.

Anksčiau to nebūdavo. O gal paprasčiausiai nebemyliu savo vaikino-mes kartu jau 3 metai, gal vyksta kokia santykių krizė? Kad nebemyliu negaliu sakyti, jis man labai rūpi, bet gal kūniškai mažiau traukia. Bet kodėl aš net pagalvot apie seksą negaliu, nors sapnuoju erotiškus sapnus ir jie man patinka. Gal mums su draugu pagyventi kiek atskirai, jaučiuosi kalta, kai jį atstumiu, bet savęs prievartauti irgi nenoriu.

Padėkit...

Man 23m.

Atsakymas

Sveiki,

Manau, kad jūs žinote: seksualinį potraukį slopina stresas. Streso antroji stadija – kai skiriasi antinksčių hormonai kortikosteroidai – ruošia mus gynybai, o ne suartėjimui. Todėl lytinis potraukis pasitraukia, užleisdamas vietą savisaugai, kovai, savęs įtvirtinimui. Todėl leiskite savo seksui pailsėti, o užsiimti juo galėsite, kai natūraliai kils noras.Jei stresas užsitęs, atkreipkite dėmesį į išeitis, o ne į jį.

Iki.
Olegas

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.