aA
JAV prezidentinės krizės metu švento Chado bažnyčios tinklalapį užplūdo lankytojai. “Chad” JAV reiškia popierinį skritulį išpjautą iš balsavimo biuletenio. Būtent biuleteniai ir sukėlė audringiausias diskusijas rinkimų metu ir jiems pasibaigus.
Bažnyčia
Dėl šios dviprasmybės bažnyčios lankytojų padaugėjo net 60 kartų – iki rinkimų per dieną tinklalapį aplankydavo 5 asmenys, prasidėjus batalijoms dėl rinkimų jų padaugėjo iki 300.

Tėvas Jillas Warrenas, šv. Chado parapijos rektorius kalbėjo: “Mes sužavėti tokia lankytojų gausa, tačiau tai kartu yra ir pamoka - kaip Nortumbrianų vyskupui.”

“Daily Telegraph” rašo, kad Chadas tapo vyskupu 665 metais, kai Ripono abatas dingo be žinios. Tačiau praėjus dvejiems metams abatas grįžo ir pareikalavo pasitraukti iš vyskupo posto. Chadas turėjo nusižeminti ir grąžinti užimtą vietą.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.