aA
Nuo šiol iš vykstančiųjų per Lietuvos sieną vairuotojų Lietuvos pasieniečiai negali reikalauti pateikti jiems asmens arba transporto priemonės draudimo polisą, dujų įrangos patikrinimo dokumentus.
Fire extinguisher
Vairuotojams taip pat dabar nereikia pasienio pareigūnams aiškintis, kodėl jie nesiveža gesintuvo, vaistinėlės, atsarginio rato.

Dėl to vairuotojai tik gali turėti nemalonų su užsienio šalies, į kurią vyksta, kelių policijos pareigūnais, jeigu šioje šalyje, kaip ir Lietuvoje, iš vairuotojų reikalaujama automobilyje vežiotis gesintuvą ir vaistinėlę, o už jų neturėjimą - baudžiama.

Lietuvos pasienio policijos vyriausiasis komisaras Algimantas Songaila antradienį patvirtino aprašą dokumentų, suteikiančių teisę naudotis motorine transporto priemone, vykstant per valstybės sieną, trečiadienį pranešė Pasienio policijos departamentas.

Įsakymas jau įsigaliojo, su juo supažindinti visi pasienio pareigūnai.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.