aA
“Intel” kartu su “AtomFilms” ir “Be Here” ketina pateikti “įtraukiančius” filmus internete. Naudodami “Be Here iVideo” technologiją, “AtomFilms” svetainę bei “Intel Streaming Web Video” programinę įrangą žiūrovai galės naršyti scenose kaip interaktyvūs jų dalyviai.
Pirmasis grupės filmas “The New Arrival” debiutuoja šią savaitę Kanuose.

Šiuo susitarimu “Intel” įsitraukia į filmų kūrimo pasaulį kartu su "AtomFilms", savo svetainėje demonstruojančia trumpametražius filmus, bei "Be Here", kurios “iVideo” technologija leidžia peržiūrėti filmo scenas 360 laipsnių kampu.

Filmuose fonas nebus atnaujinamas – taškai keisis tik ekrano vietose, kuriose yra judesys. "Intel" teigimu, stebėti tokius filmus taps maloniau, paplitus didelio pralaidumo ryšiui.

Filmus žiūrovai galės stebėti nemokamai, tam užteks 56K modemo. Iš pradžių filmai bus trumpametražiai, tačiau ateityje, esant poreikiui, bus kuriami ir pilnametražiai filmai.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.