aA
Antradienį uostamiesčio policija sulaikė 19-metį Nikolajų Klemanską, kuris įtariamas per mėnesį mieste apiplėšęs dvi parduotuves.
Narkotikus vartojantis N. Klemanskas anksčiau teistas už plėšimą ir vagystes. Pareigūnai įtaria, kad jis, grasindamas peiliu pardavėjams, lapkričio 25 dieną apiplėšė naudotais mobiliaisiais telefonais prekiaujančią parduotuvę, iš kurios pagrobė keletą mobiliųjų telefonų bei iš kasos paėmė pinigus.

Spalio 31 dieną jis įtariamas apiplėšęs foto prekių parduotuvę "Fotožaibas", iš kurios pagrobė 8 fotoaparatus bei 300 litų iš kasos, trečiadienį pranešė Klaipėdos Vyriausias policijos komisariatas. Kratos metu pareigūnai pas sulaikytąjį rado narkotikų, peilį bei kaukę.

N. Klemanskas uždarytas į policijos areštinę. Policija įtaria, kad jis galėjo įvykdyti į daugiau panašaus pobūdžio nusikaltimų. Ieškomi ir jo bendrai, dalyvavę plėšimuose.

Per mėnesį Klaipėdoje apiplėšta apie 10 parduotuvių ir keletas vaistinių. Praėjusią savaitę policija pranešė išaiškinusi trijų asmenų grupę, kuri, naudodama peilį, apiplėšė tris parduotuves mieste. Sulaikytieji taip pat narkomanai.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.